Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden kyler

Elden viskar varma ord
från sin spismun.

Orden tröstar frostig själ.

Tanken vilar i minnet
av längtans tider.

Tider fyllda
av levande värme och närhet.

Närheten och värmen
bor inte längre här.

Sorgen och saknaden
har flyttat in.

Sorgen smyckar livet
med svart brutalitet.

Kylan hamrar obevekligt
i brustet hjärta.

Klirret ljuder
från själens isiga tankedroppar.

Smärtan fyller kroppen
i fallet mot hatets avgrund.

Elden kyler döende själ.





Fri vers av Annamina
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annamina