Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser av lila

Naturen frossar i vårens palett med intensivt lila nyanser.
Skogsbrynet långt bort tonar fram i mäktigt mörklila.
Björkallén längs vägen reser sturskt sina rödlila kvastar.
Dammens is ruttnar sorgset bort i en ljuslila sörja.
Ögats svullnad överraskar med dagens nyans av lila.




Fri vers av Annamina
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-02-29 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annamina