Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsbalsam

Lukten av barr och kåda.
Känslan av mjukt mossgolv.
Ljudet från ivrig fågelsång.
Smaken av grön harsyra.

På väg in i vår skog.

Skogens mäktiga boning.
Kojans mörka dunkel.
Brasans doft och värme.
Kaffets ångande frestelse.

Allt utan tid och rum.

Tätt intill, bara du och jag.
Nära med vår egen värme.
Lugnt och fridfullt.
Alla sinnens njutning.





Fri vers av Annamina
Läst 215 gånger
Publicerad 2015-05-03 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annamina