Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mossguldet glimmar

Skogen välkomnar med djupgrön famn.
Han fångar mossguldet med varsam hand.
Lyfter guldet mot hennes rofyllda ansikte.
Upprepar gång på gång sin älskades namn.

Vilda dofter fyller hennes näsborrar.
Silkeslent guld smeker mjuka läppar.
Varm hand sluter sig om hennes nacke.
Mjuk beröring sänder kärlekssignaler.

Dofter, blickar, känslor överrumplar.
Framkallar längtan, närhet, värme.
"Guldet kan vänta", viskar han.
"Nu finns bara vi, bara du och jag. Nära, nära".

Brusande musik ljuder från skogens höga tak.
Svalkande vind virvlar runt i rödklätt lingonris.
Mjuk, fuktig mossa sluter sig om varma kroppar.
Glimmande mossguld speglas djupt i ögonpar.




Fri vers av Annamina
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 22:42



Bookmark and Share


  BitterFittan
fint!
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Annamina