Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur jag mår just nu


Hela jag

När mörkret kommer krypande.
Vad gör jag då?

När ljuste kommer tillbaka.
Vad gör jag då?

Jag går in i mig själv för att finna svaret.
Men jag är tom.
helt tom på ord.
Jag kan inte förklara för DIG hur jag mår.
Varför vill du inte släppa taget?
Låt mig vara fri.
Kan du inte förstå min vilsna själ.
Du drar mig närmare.
Släpp mig!
Men du håller mig nära.
Så nära så jag hör ditt hjärta slå.
Varför slår inte mitt i samma takt?
Håll om mig.
Nära nära när.




Fri vers av Lavli
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavli
Lavli