Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smått och gott


JAHA

Jaha. Då sitter man här igen.
Varför?

Jag överanalyserar.
Varför?

Mitt liv kommer krakelera om jag fortsätter så här.

Tack älskling för att du försöker att förstå alla mina probelm.
Tack för att du ser att jag inte är perfekt i denna äkliga värld.
Vill inte såra dig men det känns som om jag kommer göra det.
Vill bara ha ett lyckligt liv tillsammans med dig.
Vad ska jag göra?

Tack




Fri vers av Lavli
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 17:56



Bookmark and Share


  Just Emotions
livet är svårt ibland.. jag har nog inget bra svar på frågan..
bra skrivet iaf!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lavli
Lavli