Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det man alltid hade som liten


Ängeln från förr

Han vakar över din säng
Alltid där när du sover
Om du skulle vakna skulle du se honom
Han sitter där och ler
Med sin hand på din
Han vakar över dig
Den lilla ängeln från förr
Han som satt där när du var liten
Han som vakade över dig när du var ledsen och sjuk
Han vakar över dig
Ängel från förr




Fri vers av Lavli
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-04-29 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavli
Lavli