Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina bättre


Jag rodnar

Du tar min hand
Du för den upp mot din mun
Du kysser den, jag rodnar
Du viskar nått i mitt höra
nått som bara jag får höra, jag rodnar
Du ger mig en kyss på kinden
Du ger dig av
Jag står ensam kvar och rodnar




Fri vers av Lavli
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-04-29 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavli
Lavli