http://www.youtube.com/watch?v=rMUX_4B-Hr4&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=rMUX_4B-Hr4&feature=related




ny vind

 

 

 

det

blåser hela tiden

nya vindar

med vitsippsdoft och små ljusblå fladdrande fjärilar

 

tyngd

från jordens mitt

från magman

med het andedräkt      myrra    och kardemumma

 

i sagorna

är det alltid häxan som blandar

trolldrycken

den som förvränger din syn och förvandlar ditt hjärta 

 

här

tror jag det är vindens vinande    ylande tjut

som förför dig

och kanske

alla dessa längtans sånger        förgörande    vilda

 

okända vassa landskap

genomkorsar du      ständigt

på jakt

 

du

har  

sedan länge lierat dig med

djävulen

 

i vinden hör jag din andedräkts sus

i regnet ser jag dina strålande ögon

dina spår från ingemansland

ser jag överallt  

som små svarta såriga  tusenskönor                 eviga

 

varje dag

talar jag med dig

visar dig änglasnö och pulverregn

och små mjuka harar

 

vi ser varandra med mjuka ögon

 

den milda grårosa skymningen är alltid bara din

 

väntar          tills du är färdig

 

                                                                   väntar på försoning




Fri vers av Aisha VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-28 20:58



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Oj! Mycket vackert.
Gillar. Mycket.
2012-08-21

  Sunlight
Underbar att läsa
2010-03-10

  issac.a.m
läser igen...

bokmärker!!!
2010-03-08

  Mikael Lövkvist
Ytterst vacker poesi skriven med levande vilder och strålande rytmkänsla.

Jag blev speciellt rörd av:

"vi ser varandra med mjuka ögon"
2010-03-04

  issac.a.m
Underbar...
2010-03-01

  Jack_iX
Så snyggt beskriven att låta naturen tala genom ord.
Vacker men sorgsen ...
2010-03-01

  papessa
du målar så vacker med dina ord..... på ditt alldeles speciella sätt...förföriskt....
2010-02-28

  Nina Nightwish
Helt underbar:)
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP