Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.ardunia.dinstudio.se/empty_112.html


Hjärtats ljusaste drömmar


Alla dessa minnen
fragment av ord
som uttalades
bilder som etsat
sig fast i tidlöshet
blickar som ville
fastna i evighet

längtan efter att
få falla som stjärnor
över okända stränder
och beströ de främmande
ögon som såg tillbaka

ovan det öppna hav
vars stormande vågor
födde skönheten och
de tusentals ord som
skrevs ur hjärtats
ljusaste drömmar




Fri vers av SeXara
Läst 363 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-02-23 19:29



Bookmark and Share


  poetlinan
Jättevackert!
2010-02-24

  peter markurth
mkt bra
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara