Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för jag är för feg för att stå emot så det blir två i en


Ger tillbaka

 

Det är färgen på hans blod

så röd och intensiv

jag kan aldrig frambringa den själv

men jag gör så gott jag kan med pensel och krita

 

Och jag drömde en natt

att någon fick mig att sluta skriva

jag brast inombords

tills jag dränkte mig själv

 

Hur han gråter när jag går

och tårarna fyller askkoppar utmed gatorna

som jag dricker upp på vägen hem

 

Och dina åsikter rör mig inte i ryggen

jag lämnar dig ensam istället

att ta hand om dig själv

 

Han var inte den som hade stoltheten att skylta med

jag avundade honom för det

Hur han självsäkert lät sig själv sjunka

för att rädda det som fanns

 

Och det är över över över

men du kan aldrig ta hans plats

jag har lämnat kärleken bakom mig

nu är det sex drugs & rock n\' roll som gäller

 

 

 

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 695 gånger
Publicerad 2005-11-01 22:11



Bookmark and Share


  Propella
Ja! Fan, du utvecklas hela tiden, du håller så hög kvalitet på allt du skriver att jag blir avundsjuk.
2005-11-02

  Cassius Clay
grymt, bra, fan. fortsatt sa har. :)
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN