Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

Jag sökte
ögonkontakt

samtidigt som du
vankade av
och ann

I ditt rum är luften kvav

- ett övermäktigt

fiendeland

Kamouflerad
fastnade jag

i skogens skydd

där hör jag andetagen
som på repeat




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon