Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuerad tår besitter saknaden vi stal

Skriker nu är kärlek kommen i ditt hjärta,
tatuerad tår besitter saknaden vi stal

du föll i elden ensam
jag såg det ej

guldet bortom sanningen som brann

din kärlek död inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth