Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Opolerade ord, snabbt mottagna och nedtecknade under en lunchpaus.


Gemenskap

Min gud, var finns min väg att vandra?
Hur finner jag min ledning och mitt ljus?
En gammal kropp, allena från de andra,
en skuggbild av din mening om ett själens hus.

Som natt på dag, och dag på natt,
ett sovande, ett vaknande och åter till min bädd.
Ett osett liv, utan vänskapens skatt,
ett hjärtats önskan om enighet, att bliva sedd.

Måhända finns den där, hos den som vet,
där alltings början har sin grund.
Jag går min väg, i sällhet och i ensamhet,
att finna en evighet i var sekund.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 12:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En väl skriven text, påminner om det något äldre sättet att tota ihop en berättande text på. Texten förtjänar en salut eller två, samt en blomsterbukett också.
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP