Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa!

Pappa
Jag önskar att jag kunde säga
Att jag är pappas flicka
Att jag växte upp med världens bästa pappa
En pappa som lärde mig cykla
Och som sparkade boll med mig på fritiden
En pappa som berättade vilka sorters killar man skulle undvika
Och som sa att jag var hans ögonsten
Jag önskar verkligen att jag kunde säga allt det där
Men det kan jag inte
För du var aldrig där
Du var aldrig närvarande
Du var där, men du var aldrig DÄR
Du brydde dig inte
Och vet du pappa?
Det är synd
För jag skulle verkligen behövt en pappa när jag växte upp

Hade jag kanske inte gjort alla dumma val
Som jag har gjort




Fri vers av Tresh
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-25 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte heller lätt att vara förälder, skulle jag tro. När min far var i livet levde jag under faderstrots. Joho! Se mig Pappa! - Jag sminkar mig, har långt pippilångstrumphår och bär klänning. Suck!
2010-02-25

  Blidsberg
Mycket bra. Känner igen mig väldigt mycket i denna.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tresh
Tresh