Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en nyhet

jag känner en värk i nacken
tror genast att det är cancer
och jag flyter på min hjärna
bort från solen som bränner
rinner den innanför min tinning
därför min kropp som solen
som mig bränner
brinner jag i nyheter
ut i radioaktivitet




Fri vers av ffredfr
Läst 164 gånger
Publicerad 2010-02-26 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr