Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öververklighet



I denna sorgliga värld
Där ni med friktion av fasttorkad spya och förfestchips
Hånglar skavsår på varandras tungor
Fann jag någonting större

Jag släpper aldrig taget om dina läppar




Övriga genrer av frostfödd
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-11-02 10:03



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Coolt skrivet om hur man bara kan vakna upp och se saker annorlunda!
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

frostfödd
frostfödd