Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felförstådd innebörd



Och ni vet inte vad kärlek är

Ni bara tittar
lite flyktigt
och säger att han
han hade fina kläder
Ni säger att ni inte kan
tänka på annat
att det liksom bubblar
att ni blir varma

Och ni tar emot med
öppna armar
delar med er av
allt det där
och inser att han
inte har tillräckligt
fina kläder
att hans hund inte
är av rätt ras
att hans hår inte är
klippt av rätt frisör

Och ni lämnar allt
och säger att ni
inte minns
Den Där Nils
Ni kommer inte ihåg
något med
det namnet

För ni vet inte vad kärlek är





Fri vers av frostfödd
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-08-17 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostfödd
frostfödd