Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmord



Och när du svepte det där glaset
med en sarlig blandning av juice och tequlia sunrise
när du vacklade genom festsalen
snubblande över en tom sofieroburk
och landade i hans utsträckta armar
när du lät din tunga virvla i takt med hans
tillsammans med gammal fasttorkad spya och
chipsen från förfesten
när du lät hans trevande fingrar knäppa upp
knapp efter knapp på din blus
tills det inte längre fanns några knappar kvar att knäppa upp

då blåste du liv ur kärleken

du stympade den med en köttkniv deluxe från tv-shop
som du stack genom alla artärer du kunde hitta
tills det sprutade blod över alla fyra väggarna
så att de förut naturvita väggarna var helt täckta av smörjan
med vårdslösa händer styckade du den
och delade upp den i flertalet svarta sopsäckar
som du du sedan hängde upp i taget och
puttade på så att de
gungade mellan väggarna
tills det inte längre fanns en enda procent kvar av chans till överlevnad

och jag kommer aldrig sluta hata dig för det du gjorde med kärleken




Fri vers av frostfödd
Läst 530 gånger
Publicerad 2005-07-24 05:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, texten grep tag i mig så jag ville fortsätta läsa, gillade speciellt:
när du lät din tunga virvla i takt med hans
tillsammans med gammal fasttorkad spya och
chipsen från förfesten
när du lät hans trevande fingrar knäppa upp
knapp efter knapp
2005-07-24

  Peter Stjerngrim VIP
Det här var en riktigt rysligt träffsäker förmedlande bild av utstuderat medveten destruktivitet och självförnekelse, som huvudpersonen hänger sig åt!
Kärleken förtjänar sannerligen att hanteras med fan så mycket större varsamhet ...
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

frostfödd
frostfödd