Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig från en blomma




små tuvor

välter ofta

stora lass


små knivar

kan snitta

djupa sår




men det här är bara enkla ord

till dig från en blomma






Fri vers av frostfödd
Läst 656 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-23 20:25



Bookmark and Share


  Myself
det överraskande slutet bäst,du fick liksom till det.
2004-10-23

    Henkko
jag säger som strindberg: blommor är något av det jävligaste som finns
2004-10-23
  > Nästa text
< Föregående

frostfödd
frostfödd