Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var på väg

Dränkt sinne

som blöt snö

tankar som
klibbar fast
ja, jag sitter fast

i dyn

en doft av höst

kommer till mig -
en påminnelse

om alltings gång

ett hjul i ständig rörelse
över gatan

där vi lunkade hem

vi var på väg

hem




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon