Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna poesi är.. wow. Den skrev jag 2008 då jag bara var 12 år, då jag precis hade börjat med mina små dikter och.. Den är riktigt amatörmässig, men jag gillar den ändå!


"Inget kan göra mer ont än det du sa till mig."

Jag står här.
Här på berget.
Det är långt ner till marken.
Men jag bryr mig inte.
Om jag hoppade, skulle smärtan inte kännas.
Det gjorde mer ont när då sa det.
"Jag vill inte vara med dig längre."
Vet du hur ont det gjorde i mig?
När du sa det, såg jag på ditt ansikte, då insåg jag det.
Du var plötsligt inte min vän längre.
Du vet inte vad den smärtan orsakade.
Nu står jag här på berget och tänker hoppa.
Inget kan göra mer ont än det du sa till mig.




Fri vers av moodyteenager
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-26 16:26



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Fin t, du!!!!!
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

moodyteenager