Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

Jag vandrar genom parken
Allt är vitt
Jag går vidare

Jag går förbi ett hus
Isrosor glimmar på fönstret
Jag fortsätter gå

Jag går förbi en skola
Alla barn leker
Jag vill stanna, men fortsätter gå

Jag vill vara liten igen
Då inga bekymmer fanns

Då man kunde vara sig själv
Då man aldrig behövde låtsas

Nu är jag ensam
Alla svek mig

Nu går jag här ensam
Utan någon vid min sida

Jag klarar mig
Det har jag alltid gjort

Men det skulle underlätta
Med någon vid min sida




Övriga genrer av moodyteenager
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 16:14



Bookmark and Share


    eva m h
mmm...ja det är fint att ha någon vid sin sida genom livets vandring!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

moodyteenager