Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagshelvetet




känner inte längre något


allt är bara ett stort intet


tömt och dränerat på känslor


gråter inga tårar, skrattar hysteriskt


finns inte längre glädje eller sorg


det enda som existerar är smärtan


smärtan som river och sliter


hugger sina rovgiriga käftar i mitt hjärta


tömmer det på blod


livet finns inte längre


det har förblött


jag kommer att leva i evighetsångest




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-26 18:00



Bookmark and Share


  Anders Frankenberg Waster
Förvisso mörksvart !
Gissninsgsvis skriv en i ett sådant stämningsläge...
Men STARKT !
Dikten äger en oförnekelig autencitet och trovärdighet !

Jag tycker du visar ditt starkaste uttryck i dikter som denna !
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP