Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jakten

på jakt
i ett eldhav
bolmar röken
fri och ängslig

och jag
bevingad
men förfärad
över ensamhetens tjut




Fri vers av ffredfr
Läst 301 gånger
Publicerad 2010-02-26 23:16



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Har läst flera, tycker om dina ords flätningar.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr