Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjurfäktning

jag vill att ni ska förstå mig, och släpper därför ytterligare på sammanhållningen utav texterna.

förståndet får nalkas i tvetydighet, romansen svänga till en matador.

meningen får tappa aningen, i skuggan av gruset som dammar upp.

tillsammans hosta upp partiklarna, från sex ben som rusar ur improvisation.




Fri vers av ffredfr
Läst 206 gånger
Publicerad 2010-02-27 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr