Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rastlöshet

väldigt tidigt slog jag mig blodig i loppet. ett lopp som inne i byn arrangeras varje år.
svullen i både tanke och kropp lämnade jag i all hast, i riktning mot skogen.

snön faller över mina ben och det svider. jag försöker locka till mig djuren, för som ni säger;
blir jag hellre äten av en björn, än låter mig huggas under giljotinen.




Fri vers av ffredfr
Läst 267 gånger
Publicerad 2010-03-05 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr