Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland



ibland går tiden
lite långsammare
än eljest

ibland faller snöflingorna
lite långsammare
än eljest

ibland undrar man
varför tiden måste vara så
essentiell




Fri vers av annabelle
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 15:41



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Just love it!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle