Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prövning





just när snön börjat smälta

och fågelsången för en kort sekund

hälsat på i mitt bröst



då börjar det snöa

ymnigare än någonsin




Fri vers av annabelle
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle