Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

existentialism absurdism termism

jag vet att livet är bäddat för den som erkänner sig dömd,
men en kista för en död, och ett tillfälle att gräva efter guld
för den som lider av klaustrofobi.




Fri vers av ffredfr
Läst 172 gånger
Publicerad 2010-02-27 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr