Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självmordet

på dig ska jag utföra underverk
lätta ditt bröst i ett delikat snitt
men först i bårhuset
med min skalpell

ibland lomhörda men konsekventa
vandrar nerver nedför dina ben
fäster dig vid den mark
du väntar hoppa av

ska därför doktorn obducera mig
får doktorn därför vänta
lämna sin skalpell
silverfatet åter




Fri vers av ffredfr
Läst 202 gånger
Publicerad 2010-02-27 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr