Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 en Vagantstrof...AbAb CdCd<br>  <br>


Svaghetens dilemma

 

Den som glader är och rund

får nog tänka, banta!

Inte stoppa gott i mund,

utan ut och ranta.

Banta, banta natt och dag

ta ej någon kaka.

Handen, anden är så svag,

kaffet till vill smaka.

 

(c) tk.




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 931 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-28 09:23



Bookmark and Share


    Anneli A
:-D
2011-11-06

  aol
ler känner igen,
2011-11-05

  Maj-Lis VIP
De är ju så de kan vara *ler*
2011-04-24

    ej medlem längre
En ny form igen hehe. Kul att du vågar testa!!
Snyggt!
2010-02-28

  vera gade VIP
Visst är det roligt- både för skrivaren och läsaren - med sånna här små fiffigheter !
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra