Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till den lille

vilodagen söndag
kyrkoherden ingen vila
närmast lär få

katastrofen i dag
vänder ned och upp
på varje grav

kyrkan trängs full
vaktmästarn utanför
i jord och sull

lämnar kroppen
till vila
med spade i jord




Fri vers av ffredfr
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-02-28 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr