Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag springer längs väggen och skrubbar min rygg, noll återhåll!

möjligheten
är sanningen
orörd




Fri vers av ffredfr
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-02-28 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr