Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Det är lättare att drömma än att hoppas på något" /eller "Åt helvete med kärleken".

(Våra läppar möttes
I en storm av ljud och dansande kroppar och)


Det var sista gången.


Min bröstkorg är märkt,
fylld med bly och
krigsskador från min ungdom.


Dom ställde mig mot väggen
kors målade med läppstift på min panna.
och när röken skingrat
reste jag mig

om och om igen.



Men jag är färdig nu.

Jag lyfter mina knän från marken
spottar bly och blod åt vargarna
sparkar grus och är stolt
över min sten till hjärta
som ni så lyckligt transplanterade.

Nu kan ni inte nå mig mer,
jag krossar väggar
och flyr mot horisonten.

Och de enda ord jag någonsin tänker yttra

är "åt helvete med kärleken".




Fri vers av Jazz Baronen
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 04:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En intressant text på det hela taget
2012-04-09

  Lady Alassa
Alternativ titel ytterst motiverad
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen