Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur är vi som vänner?


om jag skulle få för mig att bli porrfilmsskådis..

skulle du stoppa mig då? eller skulle du säga..-va kul för dig!..för att sedan skratta med andra..åt mig?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-01 15:53



Bookmark and Share


  aol
jag skulle stoppa dej, så det så,
2010-03-02

  stenen/ Yv Ericsson
ditt val ju. skulle inte skratta. man gör vad man vill. bara det inte skadar mer en tillfredställer..i långa loppet
2010-03-01

  Emme VIP
Hmm.. Varför inte? Haha Nää skulle nog
också be dig överväga det hela till ett
nej...
2010-03-01

  Nina Nightwish
Hmmm, go for it!! Nää, vars.. skulle be dig att tänka på dina barn:)
2010-03-01

  blaite
Om du var min bästa kompis och beslutet var ditt nej. Kul text
2010-03-01

  Quasimodo
Ja, det visar sig vilka vänner man har och varför !!
2010-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle be dig sitta i mitt knä och tänka över saken.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP