Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MB

Vinden piskar mitt ansikte

jag lever.

ditt andetag
får mig att tappa balansen

Blås,
vind
luften räcker inte till


Amore, amore mio
ge mig din pust

Jag faller för dig




Fri vers av Basta!
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Basta!