Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota

Plötsligt står du där vid dörren och skrattar.

trevande händer

dunk dunk dunk dunk



Det beror inte på dig,
säger du och stänger dörren,
barfota




Fri vers av Basta!
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 22:10



Bookmark and Share


  Uppfångad
Det här var ju jättebra!
Gillar dunket,
gillar "barfota"
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Basta!