Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
essai


Je ne suis plus

Spårlös

I någon annans famn
förälskelsen
bedövar

Älskling

Vi älskar dig
misstaget
är inte du

Ikea sängen

Vad kostar
värdet av
miss-lycka

Din blick
gör mig smutsig
vänd dig inte om

Skynda dig dit
liv
att jag dör


Je ne suis plus
ta femme




Fri vers av Basta!
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Basta!