Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självbelåtenhet


afrika

klotets hjärta är svart som sot
jag undrar, människor,
tog ni själva eld vid brasan?

luktar det likt vanvett?
stanken av tystnad
en sen tv-kväll

säger
"vi är lyckligt lottade"




Fri vers av ffredfr
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-03-02 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr