Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bland barn som leker, släpper man drömmen aldrig fri, heller aldrig tam.


barndröm

jag har ett skepp
en besättning stark
som bly mot vinden

jag har karta
ännu ingen mast
fast bakom grinden

står jag barnets kast
leker världen
som den utanför




Fri vers av ffredfr
Läst 243 gånger
Publicerad 2010-03-02 07:21



Bookmark and Share


  aol
mycket bra
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr