Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pappa kan han


Tre års åldern





Jag började nog tvivla


på gud vid tre års


åldern jo så var det


det var den där


långa natten då


pappa luktade


sprit och visade


att han verkligen


älskade mig


på riktigt




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-02 13:09



Bookmark and Share


  wildrose
NEJ!
2010-10-16

  rundgångbalansochgungning
aj
2010-03-03

  Desire'e
djupet och smärtan av något som inte går att beskriva i ord
2010-03-03

  *Camilla*
Så stark
otroligt starkt...

-Camilla
2010-03-03

  Matilda Linnéa Tinér
fy
och kanonbra som alltid. :)
2010-03-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Aj aj aj
Detta gjorde ont
En rak ren smäll
2010-03-02

  Uppfångad
Damn, love it

du är grymt tung
2010-03-02

  Suzy med punkterna
Den vidriga kärleken.....
2010-03-02

  meje
Oj vad jobbig och tung den här texten var.
2010-03-02

  kråkan VIP
HA:) nu skrattar jag här som inte brukar..den där guden är visst inte mycke å ha..bra skrivet..som vanligt:)
2010-03-02

  Baystream
Fy jävla fan. Nää... usch.

Du är... speciell du.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite