Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten föraning..

Den här dagen,
var en dag då solen log mot mitt ansikte.

Strålade in i min själ,
fyllde mig med förväntan om den stundande våren.

Jag började drömma om blåsippor och bar mark.

Jag längtar efter våren!!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria