Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar

trummors dån
som ljuder

över nejden
kom meddelandet


om en fördröjd
signal


ljudet kryper in
i mitt huvud

där finner orden
som rider uppå,
en plats för vila

och för mig
återstår endast
att betänka

dessa silverspån

lätta i vinden
hörs ändå

av otvingad hörsamhet
smids ryktet


formad står jag kvar
väntar in, hoppas det finns
en chans

för nedsmältning




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 22:38



Bookmark and Share


  Uppfångad
på tal om inget: älskar ditt namn, haha

På tal om texten: poetisk, som det ska vara!
En applåd och några flera
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon