Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
onsdag 2 mars


vettigt

diskutera melodifestivalen i 'debatt'




Fri vers av ffredfr
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-03-03 01:23



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahahaha
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr