Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymd


i stort

på helt annat sätt

än vi kanske trott




Fri vers av livsdans
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 22:17



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Jag kan bara hålla med...

Rymden är mitt favorit tema...

den är oberäknelig och magisk:-)

Den är allt vi vill, våra drömmar kan simma i den:-)
2010-04-10

  Freeman
Underbart, att se, att du fortfarande skriver Liv!

*kramar* från ett vårigt Näsum
2010-03-05

  poetryGirl
bra bra
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans