Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

främling

si och så
och ständigt val
av si och så
i denna tävling
och si och så går det
om du inte anger kvalets mening




Fri vers av ffredfr
Läst 287 gånger
Publicerad 2010-03-04 12:34



Bookmark and Share


  aol
så sant,
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr