Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget mer, inget mindre ..




Memories
are
just
as
strong
as
they
feel
to
you.

















Fri vers av m.ricknell
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-04 14:52



Bookmark and Share


  Baystream
Amen.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell