Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla....

.


- Nej! Låt bli!


En skarp blick


En viskning

-Släpp mig


Vädjande




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 22:16



Bookmark and Share


  Rachel Roth
igen! bort!
2010-03-05

  rebecca d
!
lust att stöta ner..den...
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mejja