Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändo till det basala




Det inre motståndet
skapar trögheten

att ta emot livet




Övriga genrer (Aforism) av Rachel Roth
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-05 09:06



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
flott formulerat - BRA!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth